Az elmúlt hónapokban a vezetőink kezdeményezésére nem csak Budapesten, hanem a vidéki városokban is vannak olyan információs rendezvények, ahol a résztvevők rengeteg hasznos tudást gyűjthetnek a DXN üzleti lehetőségével kapcsolatban, és mindig van egy meghívott szakértő, aki a termékeinkben található gyógynövényekről beszél, vagy hogy ezek miként illeszthetők be az egészségtudatos életmódba, hogyan kombinálhatók más jótékony módszerekkel.

IC_szfvar4

 

Amikor olvastam a belső információs rendszerben, hogy egyre több megyében kerülnek hasonló rendezvények megrendezésre, eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha Székesfehérváron is lenne ilyen esemény. Az is felmerült bennem, hogy esetleg én lennék, aki megszervezi, de fogalmam sem volt mi kell hozzá és azt gondoltam, gyémánt szintű üzletépítő intézheti csak ezt, úgyhogy nem foglalkoztam tovább a dologgal.

Aztán az egyik kedves vezetőm felvilágosított egy beszélgetés alkalmával, hogy én is szervezhetek Fehérvárra Info Centrumot és ennek kapcsán meg is született bennem a döntés, hogy megcsinálom. A szponzorom egyből elvállalta, hogy megtartja az üzleti prezentációt és javaslatokat tett nekem, mi alapján keressek partnert az orvosi előadáshoz. Fontos volt számomra, hogy olyan embert találjak, aki a nyugati orvoslásban is otthonosan mozog, ugyanakkor a keleti gyógyászat területén is rendelkezik tudással. A kitartó keresés pedig meghozta az eredményét, mert egy nagyon hiteles szakembert találtam, aki emellett jó ember is és hasonló értékeket képviselünk a munkánk során. Dr. Jászberényi Orsolya egy igazán tartalmas előadást tartott nekünk „A gyógygombák hatása az egészségre” címmel, amelynek során többféle szempontból körbejárta ezeknek a gyógynövényeknek a hatásmechanizmusát és rengeteg hasznos információt, használható tudást adott nekünk.

A rendezvény végén mindenki elégedetten távozott, egy igazán jó hangulatú estét töltöttünk együtt. Ez a feladat ismét sok tanulsággal szolgált számomra, vagy inkább úgy mondom, hogy sok dolog újra megerősítést nyert, amiket eddigi MLM-es pályafutásom során megtanultam:

1. A kitartó próbálkozás mindig meghozza a gyümölcsét.

2. Ha nem hagyom, hogy egy-egy akadály megállítson, akkor annak meglesz a jutalma.

3. Ha megszületik bennem egy döntés, elhatározom, hogy véghez viszek valamit, akkor tényleg addig dolgozom – ha kell menet közben módosítva a tervet – hogy a végén megvalósítsam a kitűzött célt.

4. A vezetőim mindig mellettem állnak és segítenek tanácsokkal, tapasztalatokkal, információkkal, amiknek a révén közelebb kerülök a kitűzött célom eléréséhez.

5. Ha az én energiám és a vezető(i)m energiája összeadódik, akkor sokkal nagyobb dolgokra vagyunk képesek.

6. A kívülállók is egyértelműen azt látják, hogy a DXN valóban egy megbízható, stabil, valódi értékeket képviselő cég.

7. A csapattársaim megbízható, nyitott emberek, akikre bármiben lehet számítani, hiszen most is aktív részvételükkel támogatták az esemény létrejöttét.

8. Nagyon sok értékes emberrel találkozom a munkám során, barátokat találok, akikért kivétel nélkül nagyon hálás vagyok.

9. MEGÉRI EBBEN AZ ÜZLETBEN DOLGOZNI.

 

Ha Te is úgy érzed, hogy közel állnak Hozzád azok az értékek, amiket képviselünk és szívesen hallanál bővebben akár az üzletről, akár a termékekről, vedd fel velünk a kapcsolatot és nézzük meg együtt, hogyan tudunk hozzájárulni a Te egészségesebb és szebb jövődhöz! 😉

Legyen csodaszép napod! 🙂

A gyógygombák hatása az egészségre
Cimke:                                                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


4 + kettő =