A Ganoderma segítségével jó eredményt tudunk elérni többek között asztma, cukorbetegség, ízületi bántalmak esetén.
A gyógyszerrel mi a helyzet? A gyógyszerről nem mondhatnánk el ezt.
Elmegyek az orvoshoz az asztmával, kapok egy tablettát. Aztán ha azt mondom hogy magas a vérnyomásom, akkor ad egy másik tablettát. Vércukor – másik készítményt ad. A cukorbetegségre adott szer viszont  nem működik az asztmára. Az asztmára adott nem működik a vérnyomásra.
A Ganoderma működik az összesre. Ez a különbség. De hogy működik?
Mondjuk veszek egy Mercedest. Ha az autó kulcsát ha beteszem egy másik Mercedesbe, elindul? Nem. Miért? Pedig mindkettő Mercedes! Lehet hogy a modell ugyanaz, de a kulcs az más.
Ugyanilyen a gyógyszer is. A gyógyszert az adott területre tervezik, pontosan ahhoz a szervhez fog eljutni. Az ízületi problémákra kitalált szer az ízületi struktúrába fog eljutni és nem a tüdőbe. Ezért vannak különböző gyógyszerek különböző betegségekre. Egy gyógyszer nem fog működni az összes betegségre.
Ez a betegség specifikus, míg a Ganoderma nem betegség specifikus.
A Ganodermát bárkinek lehet ajánlani bármire, mert a Ganoderma nem betegség specifikus hanem test specifikus, azaz a testet kezeli. Megadja a testnek azokat a tápanyagokat, aminek segítségével maga az immunrendszer gyógyítja meg a testet. Nincsenek mellékhatások, a gyógyszereknél viszont vannak, mert a gyógyszereket mesterséges, kémiai úton állítják elő. A Ganoderma nem tartalmaz semmiféle kemikáliát, teljesen természetes termék.
A gyógyszerek nem preventívek, nincs megelőző hatásuk. Például ha tudom hogy egy hét múlva lázas leszek, akkor nem kezdek el lázcsillapítót szedni, hanem csak akkor, amikor már lázas vagyok. Amikor nincs lázam, akkor a lázcsillapító nem működik. Ezért a gyógyszerek nem megelőzőek.
A Ganoderma megelőző.
Miért?
Mert tisztít és véd, azaz méregtelenít és erősíti az immunrendszert.
A különbség a Ganoderma és a gyógyszer között
Cimke:                                                 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


+ 6 = tizrnnégy

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>