Időnként találkozom kávé fogyasztókkal, akik kicsit hitetlenkedve emelik ajkukhoz a különleges forró italunkat tartalmazó csészét, majd az első korty után megkönnyebbülve és elégedetten közlik, hogy ez a kávé kifejezetten nagyon finom. Természetesen megértem ezt az előítéletet, mert a piacon kapható instant kávék gyakran nem hoznak túl magas minőséget.

Fontos azonban leszögezni, hogy az instant forma ebben az esetben csak egy praktikus ok miatt került bevezetésre, méghozzá azért, mert a kávéban található hasznos tulajdonságokkal rendelkező Ganoderma gyógygombát védjük az alacsonyabb elkészítési hőmérséklettel.

A DXN különleges hideg szárításos eljárása lehetővé teszi, hogy a legtöbb hasznos összetevőt megőrizzék a termőtestek és a gombafonalak feldolgozása során. A túl forró levegővel történő kezelés ugyanis a legtöbb ilyen bioaktív anyagot elpusztítja – itt jegyezném meg, hogy ezért sem mindegy, hogyan készül egy-egy cégnél a később piacra kerülő gombakivonat. Fontos tehát, hogy ezt az immunerősítő gyógynövényt a kedvenc forró italunk elkészítése során se érje káros hatás.

 

De akkor mitől is olyan nagyon finomak a kávék és mi okozza a megfelelő hatást, miközben egy selymesen lágy íz-élményt is kapunk?
Ennek nem más az oka, mint a kávék összetétele. Ezek a termékek ugyanis 70% arabica és 30% robusta kávét tartalmaznak. Míg az előbbi típus alacsonyabb sav- és koffeintartalma miatt kedvelt egyes fogyasztók körében, addig a kisebb részben hozzáadott őrölt babszemek éppen egy kicsit több savasságot és éberséget kölcsönöznek a koffein által.

Tapasztalataim szerint a DXN-nek ezzel az aránnyal sikerült kifejleszteni egy tökéletes terméket, amit eddig kivétel nélkül minden ismerősünk pozitívan értékelt. Amellett, hogy energizáló hatással rendelkezik, nem emeli meg kellemetlen mértékben a vérnyomást és elfogyasztása után hosszabb ideig maradunk frissek és tevékenyek.

 

A legnagyobb elégedettséggel pedig azok a fogyasztók fordulnak a termékek felé, akik hosszabb-rövidebb ideje kellemetlen gyomorégést tapasztalnak a kávézás után, vagy esetleg ezen okokból már felhagyni kényszerültek ezzel a szenvedéllyel. Számukra ez az alternatíva egy igazán nagy ajándék, hiszen a kávékultúra fontos része az élvezet, amit ennek a forró italnak az elfogyasztása bennünk minden alkalommal kivált. <3

 

A DXN cég számára ezen kívül még az is nagyon fontos, hogy természetes, organikus összetevőket tartalmazó termékekkel szolgálja ki a vásárlóit. Ezért is igaz minden kávénkra, hogy nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. Így azok is bátran ihatják ezeket a nedűket, akik ezekre az összetevőkre érzékenyek vagy pedig tudatosan olyan megoldásokat keresnek, amelyek mentesek az ilyen hosszú távon káros hatást kifejtő adalékanyagoktól.

 

Végül pedig annyit tennék még hozzá, hogy mindenkinek a saját tapasztalata a legerősebb és ezért a legjobb az, ha maga tesz egy próbát a finom kávéinkkal. Amennyiben szívesen megkóstolnád Te is valamely termékünket, ne habozz és keress meg minket itt, hogy el tudjunk juttatni Neked 1-1 kis tasakot vagy egy kisebb kóstoló csomagot az általad megadott címre!

 

Arabica vagy Robusta? A DXN felfedezte a legfinomabb eredményt adó arany középutat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


7 + nyolc =