2023. június 24-én egy nagyon különleges rendezvényen jártunk, a DXN Szlovák-Magyar családi pikniken. Mindannyian szép emlékekkel és kellemes  élményekkel feltöltődve jöttünk haza erről a napról, ami különleges meglepetéssel is szolgált a számunkra.

 

Ez az esemény a szlovák piac egyik nagyon tevékeny tagja, Marika kezdeményezésére jött létre. Amikor a hálózata tagjaival beszélgetett, kiderült, hogy ők nagyon szívesen találkoznának ismét a magyar tagokkal, amiért hajlandóak eljönni egészen Dobogókőig. Az ő kedves szponzorai pedig nagyon megörültek ennek az ötletnek és a DXN Pro csapat tagjaival együtt egy felejthetetlen napot szerveztek meg nekünk.

 

A találkozó egyébként nem állt meg a két ország határainál, ugyanis Ausztriából is érkeztek rá résztvevők és mi is meg tudtuk oldani, hogy Németországból odaérjünk arra a napra. Mi már nagyon sok ilyen és ehhez hasonló rendezvényen vettünk részt és ezek az alkalmak mindig hoztak új ismeretségeket és barátságokat és a régi kapcsolatok is erősebbek lettek általa. 

Több nagyszerű tapasztalt DXN-taggal volt lehetőségem eszme- és tapasztalatcserét folytatni, és raktároztam el magamban új ötleteket a termékek felhasználását illetően.

Az pedig külön öröm számomra, hogy a helyszínek és a programlehetőségek mindig kedveznek a gyerekeknek is, így a lányaink is találtak maguknak kellemes elfoglaltságot és lehetőségük volt ismerkedni és együtt játszani más hasonló korú gyerekekkel. 

 

IMG_2324

 

Különösen nagyszerű élmény volt számomra beszélgetni más szülőkkel, akik szintén tagok és rendszeres termékhasználók. Egy nagyon kedves anyuka megszólított, mert látta az előadásomat, amit a gyerekek egészségének támogatásáról tartottam és szeretett volna néhány kérdést tisztázni velem ezzel kapcsolatban és személyesen hallani a tapasztalatainkról. Bízom benne, hogy segítettem neki nagyobb megértést szerezni a témában és nagyon hálás vagyok neki a bizalmáért és a kedvességéért, amit felém mutatott.

 

A nap meglepetése pedig az volt számomra, hogy a szlovák piac marketing igazgatója, Nina Suvkorová hozott nekünk kóstolóba 1-1 dobozzal az új oroszlánsörényt tartalmazó termékekből. Így lehetőségünk volt megkóstolni a kávét és a citromos ízesítésű oroszlánsörényes teát. Nekem a kávé nagyon ízlett, és bár a kedvencem továbbra is az eredeti Ganoderma gomba tartalmú Lingzhi Coffee 3in1 verzió, mostantól a Cordyceps kávé mellett ezt is fogom rendelni és változatosság iránti igényemet vele kielégíteni. 

Viktornak pedig annyira ízlett az új citromos tea, hogy múlt héten már rendeltünk is neki egy teljes dobozzal, hogy minden nap élvezhesse ezt a finomságot.

 

Nagyon örültem egyébként, hogy Ninát többszöri levélváltásunk után alkalmam volt személyesen is megismerni és hogy volt olyan kedves, hogy egy rövid beszélgetés során megosztott velünk információkat az ősszel érkező új kozmetikai termékcsaládról. Ő maga részt vesz a termékek személyes tesztelésében és elismerően nyilatkozott azok jótékony hatásáról. Az biztos, hogy az én bőrápolási rutinomban is nagy űrt fognak betölteni ezek a kozmetikai szerek és nagyon várom a szeptembert, hogy be tudjam szerezni és ki tudjam próbálni őket. 

 

Nagyon örülök neki, hogy sikerült végül úgy alakítani az életünket, hogy részt tudtunk venni ezen a különleges nemzetközi családi napon és élvezni tudtuk a csodás szépségű Dobogókő varázsát! Különleges élmény volt töltekezni egy ilyen közös látásmóddal és tapasztalatokkal rendelkező pozitív csapat energiájából. Azt gondolom, hogy azért érdemes akkor is részt venni egy ilyen eseményen, ha valaki csak törzsvásárló, mert egy-egy beszélgetés alkalmával választ kaphat az őt foglalkoztató termékekkel kapcsolatos kérdésekre, vagy mások tapasztalatait fel tudja később használni akár a saját egészsége javítására, akár ha a családnak vagy barátoknak szeretne segíteni.

 

IMG_2355

 

Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, vagy szeretnél kipróbálni valamilyen DXN terméket, fordulj hozzám bizalommal itt és szívesen segítek mindenben! 😉

 

DXN Szlovák-magyar családi nap Dobogókőn