Manapság nagyon divatos kifejezés lett az “egészséges életmód”, sokan használják különféle területeken és szakmákban, de mindenki valahogy a saját szempontjából közelíti meg a kérdést. A mi küldetésünk és víziónk szintén ehhez a témához kapcsolódik szorosan, hiszen a termékek segítségével megteremtettünk a magunk számára egy egészséges életstílust, amit igyekszünk továbbadni a gyermekeinknek, a környezetünknek és régi, valamint új ismerőseinknek egyaránt.

 Szeretném megosztani Veletek, számomra mit is jelent ez pontosan, vagy hogy az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján szerintem mi minden járul hozzá ehhez az életvezetési formához. Bízom benne, hogy sikerül átadnom Nektek egy olyan nézőpontot, amit megfontolásra érdemesnek találtok.

Az egészségtudatosság vagy egyáltalán az egészséges életmód témája akkor került az életembe, amikor 2012-ben a DXN céget és a termékeit megismertük és aztán használni kezdtük. Hála az itt elérhető nagyszerű képzési és információs rendszernek mindenki megtalálhatja a maga számára elegendő információt adó forrásokat – írásos formában, illetve hang- és videó-anyagként. Mivel én mindig is jó diák voltam és szeretek tanulni, ezért az elmúlt években nagyon sok különböző irányból megközelítve gyűjtöttem be tudást erről a fontos területről.

Azt vallom már jó ideje, hogy AZ EGÉSZSÉG A LEGNAGYOBB KINCS, AMIT A GYERMEKEINKNEK ADNI TUDUNK. De adni mindig csak az tud, akinek valamiből van – ebben az esetben TAPASZTALATA és TUDÁSA, illetve JÓL MŰKÖDŐ ESZKÖZEI, amikkel az EGÉSZSÉG állapota elérhető és fenntartható. 

 

Mi kell az én meglátásom szerint egy egészséges életmódhoz:

 

  1. JÓ MINŐSÉGŰ FUNKCIONÁLIS TÁPLÁLÉKOK – Az elmúlt időszakban több posztban is írtam, vagy beszéltem róla, hogy a DXN által kínált gyógynövények mind ilyenek és természetesen folytatom tovább ezt a fontos munkát.
  2. MOZGÁS, SPORT – ennek az értékét azóta látom és tapasztalom igazán, amióta 2022 májusában rendszeresen tornázni kezdtem. De ha valaki csak annyit változtat, hogy a könnyen elérhető helyekre gyalog vagy biciklivel jár, már az is ide sorolható.
  3. LELKI ÉS SZELLEMI FELTÖLTŐDÉS – ez óriási segítség abban, hogy egy jobb tudatossági szinten, jobb érzelmi tónuson vagy magasabb rezgésen tudjuk magunkat tartani – kinek ahogy tetszik a megfogalmazás
  4. ÖNMAGUNK FEJLESZTÉSE – ehhez alkalmazhatunk egy jó könyvet, vagy éppen csak megpróbálhatunk a hétköznapokban újabb szokásokat kialakítani, kevésbé halogatni a teendőket vagy a napjainkat előre megtervezni. De nekem például a sport ezt a területet is segít komolyan fejleszteni.
  5. MINŐSÉGI IDŐ ÖNMAGUNKKAL ÉS ÖNMAGUNKRA- sokszor és sokan mondták azt, hogy “szeresd magadat!” vagy hogy  “fontos önmagunk elfogadása”. Ezek nagy szavaknak tűnnek, és mindenki más életkorban jut el ennek az elfogadásához, és most már én is tudom, hogy ez nagyon fontos.
  6. MINŐSÉGI IDŐ A CSALÁDUNKKAL, SZERETTEINKKEL – azt gondolom, hogy ezt a gondolatot nem kell különösebben magyarázni. Inkább játssz velem egyet! Hunyd le a szemed néhány pillanatra és idézz fel magadban egy olyan pillanatot vagy alkalmat, amit kettesben vagy nagyobb társaságban töltöttél olyan személyekkel, akik igazán fontosak Neked! Zárd ezt az élményt újra jól a szívedbe és gondolkodj el azon, mit jelent ez Neked és mit adott vagy ad még most is ez az élmény. <3
  7. UTAZÁS, KIKAPCSOLÓDÁS – töltődni új élményekkel, érzésekkel, kizökkenni a mindennapokból

 

A DXN-t azért is szeretem, mert ezek közül a területek közül többre is tud nekünk megoldást nyújtani. Hogy ez a tapasztalataim alapján hogyan lehetséges, arról szívesen mesélek Neked egy kávé mellett személyesen vagy online formában. Na habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot itt még ma és kezdd a napot már holnap egy új, egészségesebb életmóddal!

 

 

Egészséges életmód – Már ő is kezdi ezt a dumát? :-D
Cimke:                                                 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kettő + 9 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>