2015.10.17-én került megrendezésre a X. Network Marketing Mesterelme Nap, amin a szerevezők – akik egyben a DXN-ben a vezetőink – kérésére a rendezvény lebonyolításában segédkező munkatársakként vettünk részt. A nap végén azonban úgy jöttem haza, hogy több lettem és fantasztikus élményekkel gazdagodtam egy világhírű tréner társaságában.

Az egész dolog úgy indult, hogy rám csak a rendezvényre való beléptetéskor lesz szükség, de sajnos szombatra több segítő munkatárs is lebetegedett, így több feladat hárult ránk. Reggel a helyszín berendezésében is segítettünk, majd miután a kedves vendégek elfoglalták a helyüket, mi is ott maradtunk a szervezők asztalánál.

Egy kis idő múltán aztán odalépett hozzám a képzés szervezője, kezembe adta a céges telefont és azt mondta: Niki, itt hagyom Neked ezt a telefont, légyszíves vedd fel, ha a Michael Strachowitz Úr hív, mert az azt jelenti, hogy megérkezett ide a helyszínre! Kérlek kísérd fel és segíts Neki az eligazodásban!”

Hirtelen nagyon meglepődtem, ahogy Szilárd kimondta ezeket a szavakat. Ugyanakkor azonban éreztem, hogy hatalmas lehetőséget kaptam azzal, hogy személyesen megismerkedhetek egy ilyen sikeres hálózatépítővel és trénerrel. A találkozás pedig végül minden várakozásomat felülmúlta.

Strachowitz Úr egy végtelenül kedves, előzékeny úriember. Alkalmam volt különféle témákról beszélgetni vele, mint például a magánélet, utazás, üzletépítés. Mindig türelmesen megvárta, hogy befejezzem a gondolataimat, meghallgatta az információkat, amiket adtam neki. Annak ellenére, hogy egy nagyon jól kereső, sikeres férfi, egy pillanatig sem lehetett érezni semmi fellengzősséget a viselkedésében vagy a megnyilvánulásaiban. Igyekezett minden résztvevőnek kedvére tenni, szívesen dedikálta a cd-ket, amik az ő előadását tartalmazták és a közös fotókat sem utasította vissza. Az előadása pedig nagyon dinamikus volt, segítette a megértést a történetekkel, amikkel a mondanivalóját színesítette és a változatos testbeszéddel – ha kellett felemelte a hangját, vagy épp járkált a színpadon körbe-körbe, ha az illusztrálta jól az elhangzottakat. Nagyon sok hasznos gondolatot osztott meg velünk, amik segítenek a kitartásunk megőrzésében és a hatékony üzletépítésben egyaránt. Az egyik ilyen mondata például így hangzik:

Michael Strachowitz Úrral

Nagyon örülök annak, hogy részese lehettem ennek a napnak és hogy ennyi időt tölthettem Strachowitz Úrral. Egy ilyen ember társaságában eltöltött minden egyes perc kincset ér. Nem kellett, hogy üzletépítési taktikákról beszéljen nekem vagy megmondja a tutit a növekedés megvalósításáról. Egyszerűen a lénye, a kisugárzása, az ember, aki Ő valójában színt vitt az életembe és a közvetlenségével engem is felemelt magához. És azt gondolom, ez a mi iparágunkban az egyik leglényegesebb momentum, hogy segítünk az embereknek abban, hogy többek legyenek és ez a küldetésem is:

feleMeLeM az embereket!

Amennyiben Te is szívesen lennél részese hasonló pozitív élményeknek, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Gyere és légy a csapatunk tagja és dolgozzunk együtt a sikereidért! 😉

Hogyan lettem egy világhírű előadó kísérője egy fél napra
Cimke:                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ négy = 12