Múlt héten egy nagyszerű előadó, Luis Santana a DXN cég európai marketing igazgatója volt a szponzorunk vendége egy olyan interjúban, ahol a téma a „Siker” volt. Nagyon érdekes és tanulságos előadás volt, amiből újra világossá vált számomra, hogy ennél a cégnél a legjobb helyen vagyunk, ahol aktívan tudunk tenni lépéseket egy jobb világ megteremtése felé.

A meghívott vendég gyermekként már a sportban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott és a kosárlabda csapatán belül hamar vezető pozícióba került. Később az egyetemen nyelveket tanult és utána újságíróként helyezkedett el, amely foglalkozás keretében lehetősége volt a legkülönfélébb szakmákból nagyon sikeres emberekkel tanulságos beszélgetéseket folytatni. Elmondása szerint mindenki válaszaiban akadt olyan gondolat, amit át tudott ültetni és alkalmazni a mindennapi tevékenysége során a jobb eredmények elérése érdekében.

Luis korábban is dolgozott együtt néhány évig egy MLM-céggel és ezért, amikor 2020-ban a DXN-től meghívást kapott a mostani pozíció betöltésére, nem volt idegen számára ez a terület, így szívesen fogadta el a felkérést. Az elmúlt időszakban nagyon sokat hozzátett ötleteivel és megoldásaival a vállalat európai részlegének fejlesztéséhez és megújító munkáját az elkövetkező években is töretlen lelkesedéssel folytatja tovább.

A beszélgetés során Luis kiemelte, hogy miután a DXN megkereste az állásajánlatával, utánanézett a neten a cégnek és meglepően nagyszerű információkat talált róla. Végül azért csatlakozott a csapatba, mert a világ legnagyobb ganoderma vállalatát nagyszerű cégnek tartja és óriási lehetőséget is lát benne.
Amikor Szabolcs megkérdezte tőle, hogy neves marketing szakemberként és hosszú évek tapasztalatával a háta mögött miben látja a DXN sikerét, Luis egy nagyon fontos gondolatot emelt ki: aki a DXN vállalathoz csatlakozik, az tulajdonképpen az Egészség – Jólét – Boldogság (Health – Wealth – Happiness) együttesét nyújtó lehetőségre mond igent! Ezek az értékek, amelyek valójában a DXN küldetését takarják, egy csodálatos kombinációt jelentenek. Mert Luis szavaival élve: „Ki az a világon, akinek nem érdeke az egészségének a megőrzése és a javítása?” A DXN termékei pontosan ezt teszik, támogatják a fogyasztóinak egészségét, és a hozzájuk kapcsolódó üzleti lehetőség is nagyszerű. Egyszerűen fogalmazva szerinte „ez egy tökéletes kombináció, ami hatással tud lenni a világra és jelentős változást tud hozni egyének szintjén az életünkbe”.

Ezek pedig olyan tények, amelyekkel jómagam is egyet tudok érteni. Egyrészt, mert a mai rohanó világban és stresszes életmódban mindannyiunk szervezete sokkal nagyobb erőfeszítésnek van kitéve és a minket érő negatív szellemi és fizikai hatások állandóan próbára teszik az immunrendszerünket és a testünket.
Másrészt viszont az is tény, hogy ha egészség van, akkor minden van vagy inkább, bármi lehetséges. Ezt leginkább akkor érezzük, amikor valamilyen kibillent állapot lép fel nálunk – egy megfázás, nátha, hátfájás vagy komolyabb betegség – és korlátokkal szembesülünk.
Aki tehát a 3 érték közül az elsőként említett egészséget birtokolja és ezt másokkal megosztja, ehhez másokat is hozzásegít, az elkerülhetetlenül a jólét állapotát is eléri és ez egy boldog életet biztosít az ő és egész családja számára.

Így én azt mondom, nincs más hátra, mint előre! Építsünk együtt, egy jó csapatban egy csodás jövőt, úgy hogy közben önmagunk számára egy méltó és egészséges jelent teremtünk! Gyere, tarts velünk ezen a nagyszerű úton, keress meg minket itt és együtt megbeszéljük a továbbiakat!

 

Küldetésünk 3 szóban: Egészség – Jólét – Boldogság
Cimke:                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ négy = 12