Még az április 18-i nagy céges rendezvényen, mindannyiunk mentora és vezetője a harmadik előadásában arról beszélt, hogyan működik a Mandala módszer és azt miként lehet alkalmazni a mindannapokban problémamegoldásra. Akkor sajnos ezt az előadást nem tudtam meghallgatni, mert a kislányomnak éppen szüksége volt rám, de azóta begyűjtöttem a szükséges információkat és azt kell mondanom, nagyon megérte így tennem.

Másfél héttel ezelőtt, amikor a videónkhoz kellett megtervezni a mondandónkat, akkor kezdtem el használni a Mandala táblát. Az akkori partnerem, akivel a páros munkát csináltam, Anett nagyon jól elmagyarázta nekem ennek a módszernek a lényegét és használati útmutatót is adott hozzá. Ennek a segítségével nagyon gyorsan sikerült kitalálnom, hogy mit mondjak a készítendő egy perces videómban.

Aztán kaptunk egy házi feladatot, amikor is riportot kellett írni magunkról, hogyan kapcsolódik az életünk a DXN-hez. Ekkor fogtam egy táblát szintén és elkészítettem ezt a szabályos elrendezésű gondolat-térképet. Ami aztán nagyon sokat segített nekem abban, hogy azt a riportot jól megírjam.

Tegnap pedig Pestre utaztunk és Viktor vezetett és kicsit fáradt volt, így azt kérte, hogy beszélgessünk. Jómagam fogtam egy papírt, felrajzoltam rá a táblát és rávettem Viktort, hogy gondolkodjunk egy számára fontos területen, ami sokat foglalkoztatja és nem találja a megoldást rá. Természetesen ez is a DXN-hez kapcsolódik. Bár többször is elismételtem, hogy nincs rossz ötlet és mondjon ki mindent, ami eszébe jut, eleinte próbálta nekem bizonygatni Viktor, hogy ez nem megy, vagy egy-egy címszóhoz nincsen 8 ötlete. Aztán a végén oda jutottunk, hogy a 8 rubrika már nem is volt elég arra, hogy azt a sok dolgot leírjam, amik eszébe jutottak.

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy nagyon hasznos módszer, amit az élet szinte bármelyik területén alkalmazni tud az ember. Bízom benne, hogy lehetőségem lesz arra, hogy minél több embernek megmutassam, hogy ezáltal is segíteni tudjak nekik.

Ha Te is kíváncsi vagy rá, hogyan működik ez az ötletelés pontosan, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran az info@kaveelmeny.hu email-címen és elküldünk Neked egy Mandala táblát a használatához szükséges magyarázattal! 😉

Mandala módszer az MLM-ben
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ három = 5