Előfordult már Veled, hogy arra gondoltál, milyen jó volna, ha akkor is pénzt kereshetnél, amikor a kedvenc fogyasztási cikkedet használod, vagy akár a kedvenc italodat iszod? Nos, az a helyzet, hogy a DXN-nél akkor is pénzt termelsz magadnak, ha a kedvenc kávédat, forró csokidat vagy ganodermás zöld teádat fogyasztod. Kíváncsi vagy rá hogyan lehetséges ez? Akkor olvass tovább! ;)

Az egész dolog onnan indul ki, ami tulajdonképpen az MLM üzletág lényege: ezek a cégek nem költenek hatalmas összegeket reklámokra vagy hirdetési eszközökre, marketingre, hanem ezt a munkát a termékforgalmazó partnerek, azaz mi végezzük el. Gondolj bele, mi lenne, ha a városi mozi jutalmazna Téged azért, mert ajánlottál egy általad látott filmet a legjobb barátodnak és ő elment és megnézte? Itt pontosan ez történik: ajánlunk egy terméket a barátainknak, családtagjainknak és ha ők használják ezt a terméket, annak árából mi részesedést kapunk. Hát nem nagyszerű ez a dolog? :)

Azt írtam fentebb, hogy itt a kedvenc kávéd fogyasztásával is pénzt termelsz. De hogyan is történik mindez? Például úgy, hogy az ismerősöknek és barátoknak beszélünk ezekről a termékekről és az üzleti lehetőségről kedvenc kávénkat kortyolgatva. Vagy egy családi bemutató alkalmával együtt kávézunk a meghívott vendégekkel. Illetve az összes terméknek a megvásárlásáért, amelyeket elfogyasztunk, részesedést kapunk.

De hogyan is néz ki ez a dolog valójában? Adott egy termék, aminek van egy fogyasztói ára. Ezt a terméket forgalmazóként 25% kedvezménnyel kapjuk meg. Ezen felül még a termék árának 40%-a kerül visszaosztásra. Ez egy igen kedvező arány és egyaránt megéri a cégnek és a forgalmazóknak is, hiszen ezzel mi is ösztönözve vagyunk arra, hogy legyen termékforgalom a csoportunkban és hogy mi magunk is használjuk a termékeket.

Ez is egy olyan része az üzletnek, ami mindig újból megerősít abban a tudatban, hogy ennél a cégnél nagyon jó helyen vagyunk. Az pedig csak hab a tortán, hogy a kedvenc kávém segíti a szervezetem megfelelő működését és egészségem fenntartásához is hozzájárul!

Mert itt a kedvenc kávéd fogyasztásával is pénzt termelsz

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


öt + = 10

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>