Az elmúlt években, amikor a kedvenc forró italomat fogyasztva barátokkal és ismerősökkel beszélgettem, vagy amikor különféle szakmai rendezvényeken vettem részt, gyakran szegeztek nekem ehhez hasonló kérdéseket:
„Miért tartod a DXN-t olyan különlegesnek?” vagy „Miért állítja azt, hogy a DXN jobb, mint a többi MLM cég a piacon, hiszen köztük vannak olyanok, amelyek már több évtizedes múlttal rendelkeznek és sokkal nagyobb éves bevételt tudnak a magukénak?”

Erre mindig azt válaszoltam, hogy a konkurrens cégeket én nem ismerem különösebben és ezért nem mondok róluk véleményt vagy nem hasonlítgatom a vállalatokat egymáshoz. Az egyetlen amit tenni tudok, hogy elmesélem nálunk milyen elvek és értékek mentén zajlik a munka és milyen módszerekkel tudunk dolgozni, amikor a csodás gyógygombákat és gyógynövényeket ajánlani szeretnénk. Most is ezt fogom tenni és összefoglalom, milyen feltételek és tények miatt maradtam hű a céghez az elmúlt tizenegy évben, hátha találsz benne Te is néhány gondolatot, ami megérint, vagy amivel azonosulni tudsz.

 

A DXN céget Dato’ Dr. Lim Siow Jin alapította meg 1993-ban a Malajziai Kedah városában és egy pici irodával és mindössze két termékkel, a Ganoderma RG és GL kapszulákkal kezdte meg működését. A név a kínai ‘Daxen’ szóból származik, amely magyarul azt jelenti: „megbízhatóság, becsületesség és erény”. Pontosan ezekre az értékekre épül a vállalat és ezt az elmúlt 30 évben az alapító elnökünk számtalan esetben be is bizonyította. Mivel ezek az értékek azok, amelyek az én alapvető működésemet és a másokkal való kapcsolataimat meghatározzák, ezért a kezdetektől fogva nagyon jól tudtam a vállalattal is azonosulni. Lehetőségem volt többször is találkozni Dr. Limmel európai körútjai során és személyesen megtapasztalni emberi nagyságát, szerénységét és alázatát.

 

A cég logója szintén visszatükrözi működésbeli alapelveit. A kék szín a vizet szimbolizálja, amely a Földön minden élő szervezet számára nélkülözhetetlen és mindannyiunkat ellát a túléléshez szükséges fontos alkotóelemekkel. Éppen ugyanígy támogat minket törzsvásárlókat és üzleti partnereket a termesztés, feldolgozás, csomagolás és forgalmazás koncepciója, amely a „One Dragon”, vagyis „Egy Sárkány” nevet viseli. Ez annyit tesz, hogy az előbb felsorolt összes lépés kivitelezése egy kézben van. Szinte az összes alapanyag a DXN saját termőföldjeiről származik és a különböző kontinenseken található saját gyáraiban kerül feldolgozásra. Mindezek lehetővé teszik, hogy folyamatosan magas minőségű termékekhez juthatunk és a kiszolgálás is akadálytalan. Az elmúlt több mint egy évtizedben mindig be tudtuk szerezni a szükséges termékeinket, még akkor is, amikor más területeken szállítási nehézségekkel kellett számolni.

A zöld a növekedést és a terjeszkedést szimbolizálja, tehát a javuló gazdasági eredményeket és a vállalat belépését az újabb és újabb piacokra szerte a világon. Mindenhol, ahol megjelenik a kereslet és olyan tagok regisztrálják magukat, akik együtt szeretnének működni a céggel, irodákat hoz létre a vállalat az ő támogatásukra és ezáltal növekszik, mint egy fa. Az egyedülálló „One World One Market”, vagyis „Egy Világ Egy Piac” koncepció lehetővé teszi, hogy bárki részesedni tudjon a világon bárhol hozzá csatlakozott tagok és üzletépítők vásárlásaiból, és mindezt ráadásul a saját országa pénznemében kifizetve.

Az ovális forma piros színe pedig a felkelő napot szimbolizálja, amely pozitív energiát és motivációt ad az embereknek. Ezért is van az, hogy a DXN-nél napszaktól függetlenül mindig így köszöntjük egymást: „Jó reggelt!”

 

A DXN az elmúlt 5 évben óriási növekedést ért el és mára több, mint 15 millió taggal büszkélkedhet. Persze így is sok olyan ember van még a világon, akik nem ismerik a termékeinket, de szívesen tennének valamit az egészségük vagy az anyagi helyzetük javítása érdekében. Ehhez jön még hozzá a tény, hogy a kávéfogyasztók piaca óriási, hiszen a víz után a kávé a legtöbbet fogyasztott ital világszerte. Emellett pedig a rengeteg pozitív tapasztalat, amit a termékek jótékony hatása révén szereztünk az elmúlt években, szintén megerősít minket abban, hogy ez a cég a legjobb alternatíva számunkra a szektorban.

 

Ha vannak még kérdéseid a témával kapcsolatban, vagy szeretnéd tudni, milyen előnyökkel jár még nálunk taggá válni, keress fel minket az itt található elérhetőségek valamelyikén bizalommal! Szívesen megosztjuk Veled a tapasztalatainkat és a tanácsainkat. Tegyél még ma az egészségedért és induljunk el egy közös úton, ahol egy szebb jövőt építhetünk magunknak! 🙂

Miért a DXN a legjobb lehetőség bárki számára?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


négy + 2 =