Kedves Olvasó!

Nyilván kiváncsi vagy rá, miért „Kávéélmény” lett az oldalunk neve. Nos a válasz egyszerű: mert egy csésze DXN-kàvé elfogyasztása mindig üdítő, ízletes és felemelő élmény!
Legyen kora reggel vagy éppen késő délután, történhet egyedül vagy épp barátokkal és üzlettársakkal, ha DXN-kávét iszom az egy különleges esemény!

Gimnazista korom óta kávéfüggő vagyok, amerre jártam sokféle kávét kipróbáltam, de az igazi nagy találkozás 2012 nyarán történt. Ekkor fogyasztottam el az első csésze Lingzhi Coffee 3in1 italomat és ez „szerelem volt első kóstolásra”. Selymes ízű, de nem túl édes, instant mégis megadja a kávézás igazi élményét. A legjobb pedig hogy bárhova magammal vihetem, csak egy kis forró vagy éppen hideg víz kell és kész az állandó minőségű zamatos kávé.

Az pedig külön csodálatos, hogy a várandósságom ideje alatt sem kellett lemondanom róla és szoptatós kismamaként is nap mint nap élvezhettem üdítő ízét!
Létezik-e annál fantasztikusabb „munka”, mint hogy a kedvenc kávédat kortyolgatva, kellemes emberek társaságában beszélj a hozzá kapcsolódó üzleti lehetőségről?
… Ugye, szerintem sem! Akkor csak egy döntést kell meghoznod: szeretnél Te is részese lenni ennek a felejthetetlen Kávéélménynek? A döntés a Te kezedben van, a többit már együtt, egymást támogatva és segítve visszük véghez.
Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


8 + egy =