Kedves Látogató!

Deákné Nagy Nikolett és Deák Viktor DXN hálózatépítők vagyunk.
Van két tündéri kislányunk és minden nap egy szebb és biztosabb jövő kialakításán dolgozunk a családunk számára.

Amikor elkezdődött a közös utazásunk az ÉLET névre keresztelt hajón, hamar világossá vált számunkra, hogy egy hagyományos munkahely keretein belül nincsen különösebb lehetőség kitörésre, sőt sokszor egy pár fizetése a rendszeres havi kiadásokat is nehezen fedezi. Azt gondolom, ez napjainkban még inkább így van a rajtunk kívül eső gazdasági körülmények miatt.

Amikor felismertük, hogy a vágyaink és az álmaink nincsenek összhangban a lehetőségeinkkel és gyakorlatilag megoldást kerestünk erre a helyzetre, akkor lépett be az életünkbe a DXN üzlet. Mivel a kávé első kóstolásra lenyűgözött és az energizáló hatása is nagyon hamar érződött, így néhány nap gondolkodás után csatlakoztunk a céghez törzsvásárlóként és elkezdtünk saját tapasztalatokat gyűjteni mindennapi fogyasztási cikkeivel. Kipróbáltuk az étrend-kiegészítőket, lecseréltük a tisztálkodási szereinket ezekre az egészségesebb összetételű termékekre és sok érdekes és hasznos információt olvastunk és hallgattunk meg a vállalatról, az általa képviselt nagyszerű küldetésről és az itt kapható sokféle gyógynövény hatásairól.

A sok pozitív tapasztalatunk birtokában aztán bátran hívtunk meg barátokat és ismerősöket egy egészséges kávéra vagy teára és már az első hónapokban sok barátunk és családtagunk tette le a voksát a cég termékei mellett és vált elégedett törzsvásárlóvá.

Különösen megragadott minket a DXN cég küldetése, amely 3 fő életterület javítását foglalja magában: EGÉSZSÉG – JÓLÉT – BOLDOGSÁG. Úgy gondolom, aki az első két állapotot ezek közül eléri, annál automatikus lesz a mindennapok derűje, amit nem csak a saját maga, hanem az egész családja számára biztosítani tud ezen csodálatos gyógynövények és az üzleti lehetőség által.

Az elmúlt években, még a nehezített mozgási és áruellátási körülmények között is végig számíthattunk a cég támogatására. Mi már tudjuk, hogy a DXN valós segítséget képes adni minden tagjának. Állandó növekedése, a termékpaletta bővítése és a tagok töretlen támogatása a legkülönfélébb információs anyagokkal és motivációs eszközökkel biztosítja számunkra a stabil hátteret. Mi pedig saját magunk állandó fejlesztése révén, új képességek elsajátításával – mint például blogok írása, saját információs anyagok szerkesztése és a termékek kipróbálása új helyzetekben – képesek és készek vagyunk minden régi és új csapattársunk számára a neki szükséges megoldásokat megtalálni és a segítséget megadni.

Tegyél Te is egy próbát a DXN termékeivel és légy részese a csapatunknak, ahol egymás kölcsönös tisztelete és megértése mellett építünk mindannyiunk számára egy jobb jövőt! Lépj velünk kapcsolatba és megbeszéljük a részleteket. 🙂

 

Baráti üdvözlettel:

Niki & Viktor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ kilenc = 11