300PPV Club logo

 

Idén március elején tudomásunkra jutott a belső információs rendszeren keresztül, hogy a DXN létrehozza a 300 pontos Privilege Clubot. Azt is kihirdették, hogy aki ennek a tagja lesz, az nagyon sok különleges kedvezményben fog részesülni. Természetesen nem volt kérdés számunkra, hogy dolgozni fogunk azért, hogy teljesítsük a feltételeket.

Tulajdonképpen ezt a 300 pontot úgy lehet elérni, hogy mi magunk is rendszeresen fogyasztjuk a termékeinket, illetve kiszolgáljuk a vásárlóinkat ezekkel a fantasztikus termékekkel. Ezt azért is megéri teljesíteni, mert maga után vonja, hogy mindig magasabb mértékű jutalékot kapunk a csoportunkban jelentkező forgalom után. Végső soron pedig pontosan ez a célunk ezzel az üzlettel, folyamatosan növekedni és egyre több pénzt keresni.

Az pedig különösen motivált minket, hogy ha teljesítjük a tagság feltételeit, azért ismét elismerés jár – kihirdetik a tagok nevét a belső rendszerben is, illetve az Európában megjelenő DXN Magazinban is szerepelni fog a nevünk. Az elismerés mellett ez bizonyítja a munkatársaink és a leendő munkatársaink számára is, hogy mi valóban intenzíven dolgozunk ebben az üzletben.

A mai napon kihirdetésre került, hogy kik azok az üzletépítők, akik február-március-április hónapban teljesítették a kiírást és felvételt nyertek ebbe a klubba. Az alábbi fotót a belső rendszerből mentettük le, bizonyítékául a fentebb írtaknak:

300 PPV Privilege Club

 

Ezen kívül pedig azt is megtudtuk, hogy az első kedvezmény, amit a tagoknak biztosítanak, egy olyan termék kipróbálása lesz, ami egyelőre még nem kapható Európában. A tagok visszajelzései alapján fog a maláj központ dönteni a termék európai bevezetéséről. Már nagyon várom azt, hogy megkóstolhassuk ezt a különleges Roselle dzsúzt.

Roselle djuice
Roselle djuice
Sikerült! Benne vagyunk a Privilege Clubban!
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ egy = 2