Gyakran vagyok úgy mostanában, hogy már többször kávéztam egy nap, de szívem szerint mégis meginnék egy csészével a kedvenc lúgosító 3in1 kávémból. Egyszerűen annyira imádom az ízét, hogy ha tehetném, egész nap csak ezt innám. A jó hír pedig az, hogy mivel ez a kávé egészséges, akkor sem okoz problémát, ha egy nap akár 3 -4 csészével is megiszom. De vajon honnan jött nálam ez a kávészenvedély?

Már kisgyermekként láttam azt, hogy a szüleim és a nagyszüleim megisszák a maguk kis napi kávéját. Sőt a szüleimnek időnként azzal kedveskedtem, hogy én készítettem el és szolgáltam fel számukra a vasárnapi közös ebéd utáni kávét.

Aztán amikor gimnazista voltam, talán a harmadik évfolyamban, elkezdtem én is napi szinten két kávét inni. Később az egyetem alatt és amikor már dolgoztam, ez a szokásom megmaradt, sőt néha többet is ittam, ha nagyon fáradt voltam. A hagyományos kávénál sajnos gyakran tapasztaltam azt, hogy nagyon hamar elmúlt a hatása és olyankor ittam még, hátha az segít.

Aztán amikor először kóstoltam a DXN 3in1 kávéját, akkor elsőre beleszerettem a lágy ízébe. Ez a kávé számomra úgy tökéletes, ahogy van. Erősségben tökéletesen kiváltotta a korábbi főzött kávét, a hatása pedig össze sem hasonlítható a hagyományos kávé hatásával. A értékes összetevőket tartalmazó hozzáadott Ganoderma gomba teljesen kiküszöböli a hagyományos kávé negatív hatásait és mivel a vér oxigénszállító képességét is fokozza, ezért hosszan tartó éberséget biztosít a szervezet számára. A legcsodálatosabb pedig az benne, hogy a várandósság és a szoptatás ideje alatt sem kellett lemondanom erről a finom italról, mert a Ganoderma tartalma miatt a kislányom fejlődésére is pozitív hatással volt, hiszen az ő számára is több oxigént tudott szállítani a szervezetem.

Mindezek alapján pedig kijelenthetem, hogy akkor is ezt a kávét innám, ha nem fűződne hozzá semmilyen anyagi érdekem. De igazából fűződik. :)

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan érheted el azt Te is, hogy a kedvenc kávéd napi szintű elfogyasztásáért még pénzt is fizessenek Neked, térj vissza és olvasd majd el a holnapi blogbejegyzésemet is! ;)

Szenvedélyem, a kávé

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kilenc + = 14

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>