Ezen a héten két újabb pozitív terméktapasztalatunk lett, amelyek ismét megerősítették azt a nézetemet, hogy igenis lehet éhezés és drasztikus diéta nélkül, szolíd méregtelenítéssel tartós fogyást elérni.


Egy nagyon kedves rokonunk hosszú idő után rászánta magát arra, hogy elkezdje fogyasztani a termékeinket. A csavar a dologban az, hogy miközben az interneten lúgosítás témában kutatott, egyéb források azt írták, hogy a spirulina vagy kék-zöld alga nagyon jó erre a célra. Mivel tudta, hogy spirulina nálunk is kapható, megkért, hogy hozzunk neki 1 dobozzal.

Az útmutatásunkat követve beszedett tablettáknak köszönhetően már az első héten nagyon jó hatásokat sikerült elérni. Beindult a szervezet méregtelenítése és megindult a fogyás is.
Nagyon-nagyon boldog voltam, amikor Viktor ezeket a jó híreket elmesélte nekem, hiszen elindultunk egy úton, hogy megoldjuk kedves rokonunk problémáját.
Aztán a mai napon saját magam is megtapasztaltam ezeknek a termékeknek a pozitív hatását. Előkerült ugyanis a szekrényből egy nadrág, amit még a várandósságom előtt vettem, amikor önmagamhoz képest karcsú voltam. Ez a nadrág pedig tökéletesen passzolt rám! Jó nagy lökést adott ez az önbizalmamnak.
A történetemhez hozzá tartozik, hogy az anyatejes táplálás miatt nem űzök extra intenzív sportot és az erőteljes méregtelenítés is tilos. Éhezni és diétázni pedig sosem tudtam, illetve a szoptatás miatt azt sem szabad.
Viszont szeptember óta kitartóan járok hetente egyszer gerincjógára. Illetve folyamatosan fogyasztom a termékeinket. Ezek pedig amellett, hogy megfelelő mennyiségű vitaminnal és tápanyaggal látják el a szervezetemet, az ideális súlyom beállításában is segítettek.

Fantasztikus dolog, hogy mindig újabb pozitív tapasztalatok születnek. Főleg ha közben a szívünknek oly kedves embereknek segítünk.

Újabb pozitív tapasztalatok diéta nélkül
Cimke:                                         

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


+ 7 = tizenhat

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>