2012 nyara volt éppen. Viktor egyik régi barátja meghívott minket egy találkozóra. Akkor még nem tudtam, miről is van szó. Annyit tudtam, hogy valami kávéról fog beszélni ez a fickó. Mivel 17 éves korom óta nagy kávéfogyasztó vagyok, nem mondtam nemet egy kellemes kávézás lehetőségére.

 

A találkozó jól sikerült, ott csak beszélgettünk, és a kávét otthon ittam meg. Meg kell mondjam, hogy az íze valami mennyei volt és egyből rabul ejtett. Úgy éreztem ez a tökéletes forró ital számomra. Mivel 3in1 összeállítás volt, így nem kellett hozzá semmi más, csak egy kis forró víz. És már készen is volt a páratlan éltető ital.

ling3in1_hu_big

Ez a szerelem immáron 6 és fél éve töretlenül tart. Persze kipróbáltam a cég egyéb kávétermékeit is, de nekem a 3in1 kávé maradt a kedvencem. Imádom benne, hogy a várandósságaim alatt és az aktív szoptatási időszakban is bátran fogyaszthattam és fogyaszthatom. Ráadásul mindig kéznél van, bárhol kérhetek egy kis forró vizet és már készen is van a kedvenc ébresztő nedűm.

 

Egy kedves rokonom szava járása az, hogy szerelemből nem lehet megélni. Ezt most azonban meg kell, hogy cáfoljam. Mert én olyan szerencsés vagyok, hogy a kedvenc kávém ivásával pénzt is termelek. Kíváncsi vagy, hogy ez hogyan lehetséges? Szívesen elmesélem egy személyes vagy egy virtuális találkozó során egy finom kávé elkortyolgatása közben. Keress meg Itt és megbeszéljük a részleteket!

 

Ez szerelem volt első kóstolásra