Múlt szombaton Viktorral részt vettünk a soron következő céges üzletépítői rendezvényen és fantasztikus előadásokat hallgathattunk meg. Az eseményt pedig még különlegesebbé tette, hogy mi magunk is hozzájárulhattunk munkánkkal a nap sikeréhez, hiszen segítettünk a rendezőknek a terep előkészítésénél, a beléptetésnél és az elpakolásnál. 🙂

 

mi_20160611

Amióta taggá váltunk a DXN-nél, nem telt el úgy negyedéves üzletépítőknek szóló rendezvény, hogy a körülmények függvényében legalább egyikünk nem vett részt rajta. Ezek az események mindig nagyon fontosak a számunkra több okból is:

– egyrészt találkozhatunk kedves barátokkal,

– nagyon pozitív légkörben tanulhatunk és ez mindig feltölt minket,

– a saját magunk hite minden egyes alkalommal megerősítést nyer, hogy jó helyen vagyunk a cégnél és jó célt szolgálunk az itt végzett munkánkkal,

– az orvosi előadásokban mindig elhangzanak olyan értékes információk, amelyek rövid vagy hosszútávon életmentőek lehetnek,

– egy ilyen környezetben mindig új ötletek születnek meg az elménkben, amelyek megvalósításához aztán újult erővel láthatunk hozzá.

A nap programja úgy lett felépítve, hogy lehetőségünk volt arra, hogy fontos információkat gyűjtsünk be a cégről és a termékekről szakértőktől, amely információkat felhasználva aztán mi magunk a hitelességünket meglévő és leendő partnereink szemében magasabb szintre emelhetjük. Ez pedig a mi szakmánkban egy igen alapvető és fontos tulajdonság, mert csak így nyerhetjük el az emberek bizalmát.

És ha már a BIZALOM témájánál tartunk, meg kell említenem az e témában meghallgatott előadást is, amely a Franklin Covey Intézet előadójának tolmácsolásában hangzott el. Bizony fény derült arra a nagyon fontos tényre, hogy a bizalom témakörében is az a legfontosabb, milyen személyes értékek mentén, mely tulajdonságainkat használva működünk nap nap után. Mert minden azzal kezdődik, hogy megbízhatónak kell lennünk, hiszen a mi személyünk nem csak a saját megítélésünk esetében fontos, hanem a cég, az iparág és társadalmunk megítélésének is ez lesz az alapja.

Őszintén azt gondolom, hogy egy fantasztikus napot töltöttünk el együtt Viktorral ezen a rendezvényen és nem cserélném el ezt az élményt semmivel. Mert nagyon fontos, hogy mindig szánjunk időt a feltöltődésre a munka során és ezek az alkalmak arra is jó lehetőséget teremtenek, hogy mások pozitív példáit látva, újabb fontos értékeket megtanulva és elsajátítva haladhassunk tovább a magunk számára kijelölt úton, a küldetésünk és a céljaink megvalósítása felé.

Újabb megerősítés, hogy jó helyen vagyunk és jó célért dolgozunk
Cimke: