Az elmúlt másfél hónapban sokkal aktívabban dolgozom én is újra a vállalkozásunkban és nagyon élvezem. Az a legjobb az egészben, hogy nem számít, milyen kevés időt tudok a gyermeknevelés és a háztartás vezetése mellett erre fordítani, így is sikerélmények érnek.

Mint ahogy azt egy korábbi bejegyzésben írtam, az Együtt az úton program hatására átértékeltem az utóbbi egy évet és újra felidéztem a céljaimat. A legfontosabb pedig az, hogy sikeresen változtattam a szokásaimon. Most már tervezem a napjaimat, listát írok a teendőimről, amit aztán a nap végén csekkolni is szoktam.

Akinek kicsi gyermeke van, az tudja, hogy nem könnyű mellette dolgozni és a házimunkát is elvégezni. Viszont a lányomnál és nálam valahogy mindig is működött egyfajta beleérzés és a napirendjét, alvását úgy igazította, hogy a programjaimat megvalósíthassam. Ennek a különleges kapcsolatnak tulajdonítom azt a változást is, hogy amint én úgy döntöttem, hogy rendszert viszek az életembe, ő is példát vett rólam. Így aztán esténként időben elalszik és én tudok tanulni, illetve dolgozni. Nappal pedig, ha a karomban alszik, kapcsolatokat építek az okostelefon segítségével, vagy épp blogot írok.

És miért ne használhatnánk ki a sétálás közbeni időt is? A múlt héten egy kedves régi ismerősnek a lányainkat tologatva meséltem el a legfontosabb tudnivalókat a termékeinkről, majd két nap múlva hasonló körülmények között szállítottuk le neki az általa kipróbálásra rendelt termékeket.

Az tetszik a legjobban ebben a munkában, hogy nem kell időt elrabolnom a kislányomtól, hiszen számomra jelenleg az ő testi és lelki egészsége és problémamentes fejlődése a legfontosabb. Csodálatos érzés egy gyönyörű alvó lényt a karomban tartani, vagy a mellkasomon altatni, miközben a szebb és biztosabb jövőnkért is dolgozom.

Hogy létezik-e álommunka gyermek mellett? Számomra igen! Csak bíztatni tudlak arra, hogy tégy egy próbát Te is a DXN-nel, légy a csapatunk tagja és mindenben segíteni fogunk! 🙂

 

Álommunka gyermek mellett
Cimke:                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hét + 8 =