Vezetőink, mentoraink mindig azt tanítják nekünk, nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat ebben az üzletben. Ezt különféle közös családi programok szervezésével is támogatja a cég.  Így jutottunk el egy hajókirándulás keretében Szentendrére a hétvégén.
Fantasztikus időben, szeretteink társaságában tölthettünk ismét egy szuper napot. A hajóútra elkísért minket 3 unokatesóm és anyukám a párjával és a bátyám fogadott gyermekével.
Nagyon szeretjük ezeket az alkalmakat, mert ilyenkor kötetlen beszélgetések keretében sokat tanulhatunk a mentorainktól. Azért is jó, mert ezeket a beszélgetéseket a családunk is hallja és ők is kapnak egy jövőképet olyan emberektől, akik kemény munkával sok mindent elértek az üzletben, rengeteg nagy céljukat megvalósították már. Emellett pedig azt is megtapasztalhatják, hogy milyen szeretetteljes légkör van ebben a hatalmas DXN családban. Ez segíthet finoman a támogató szerep felé terelni őket.
Kicsi lányunk is nagyon jól érezte magát az úton. Mosolygott, beszélgetett mindenkinek. Szentendrén pedig aludt egy jót séta közben a kellemes időben.

Ismét megtapasztaltam azt, hogy milyen szuper dolog, hogy finom egészséges kávénkat bárhova magammal tudom vinni. Amikor megkívántam a kedvenc 3in1 kávémat, csak besétáltam az első útbaeső pékségbe, kértem egy pohárba forró vizet és máris élvezhettem ezt a semmi máshoz nem hasonlítható, különleges ízt. Tökéletes kávéélmény bárhol bármikor!

Összességében csupa pozitív élménnyel tértünk haza, amelyekből sok erőt meríthetünk a szürke hétköznapokban. Tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül és nem dolgozunk hiába. Már nagyon várjuk, hogy még ennél is nagyobb csapattal vehessünk részt a későbbi rendezvényeken!

Hajókiránulás a Dunán
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


5 + kilenc =