Tegnap az egyik szokásos tevékenységemet végeztem, méghozzá idézeteket és hozzájuk illő képeket gyűjtöttem az interneten, amikor a következő sorokba akadtam:

Ne add fel menet közben!
Ne add fel menet közben!

Ez a két mondat szöget ütött a fejemben, nem tudtam elfelejteni egész nap. Mivel este épp jógaórára mentem, kapóra jött a dolog és úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát, és tartom magamat ehhez a gondolathoz. Az utóbbi néhány alkalommal rendszeresen előfordult velem, hogy feladtam egy-egy gyakorlat elvégzését, amikor a többiek még ügyesen csinálták, úgyhogy ez elég nagy kihívás volt számomra.

Az eredmény pedig igazán meglepett. A döntésem, hogy én most igenis végigcsinálom a gyakorlatokat, túllendített sok nehéz pillanaton, amikor szívem szerint nem folytattam volna tovább a munkát. Így teltek a percek és egyre több sikerélménnyel lettem gazdagabb. Folyamatosan megállapítottam, hogy ezt is meg tudtam csinálni, ezt is meg tudtam csinálni, ez is sikerült. Nyilván azért amire még nem állok készen, azt nem erőltettem, de az összes gyakorlatot vagy gyakorlatsort legalább megpróbáltam kivitelezni.

Így aztán fantasztikus érzésekkel és élményekkel tértem haza, miközben nagyon büszke voltam magamra a kitartásomért.

Kicsit továbbgondolva ezt a dolgot, ez a hozzáállás az életünk nagyon sok területén alkalmazható. Az MLM üzlet pont egy olyan terület, aminek a felépítéséhez meg kell hozni a döntést, hogy MEGCSINÁLOM, NEM HAGYOM ABBA FÉLÚTON, és kell hozzá rengeteg sok KITARTÓ MUNKA. De a végén megszerezzük a megérdemelt jutalmat. Mert ahogy Michael Strachowitz fogalmazott az egyik előadásában: „A nagy számok törvénye alapján, aki kitartóan dolgozik, az felépíti ezt az üzletet és eljut a csúcsra. Van akinek ez 3 év alatt sikerül, van aki 5 és van aki 10 év alatt éri el. De végül biztos, hogy ott lesz, ahová tartozni szeretne.”

Ha visszatekintek az elmúlt időszakra, akkor azt látom, hogy a kitartás nálunk megvan. Csak úgy tűnik, kicsit messzebbről indultunk, mint gondoltuk és néha megnehezítettük saját magunk számára az utat. De végre letisztult a kép, most már reális a cél, aminek az eléréséért minden egyes nap dolgozunk. Nem számít mennyi időbe telik még, a lényeg, hogy minden egyes lépéssel közelebb jutunk ahhoz, hogy a céljainkat megvalósítsuk. MERT NEM HAGYJUK ABBA HA FÁJ, CSAKIS AKKOR, HA MÁR KÉSZEN VAGYUNK. 🙂

 

Ha úgy érzed, hogy szívesen tartoznál egy olyan csapatba, ahol a legapróbb sikereidet is elismerik és támogatnak a munkád során minden lehetséges módon és eszközzel, akkor csatlakozz és dolgozzunk együtt a sikereidért, hogy Te is közelebb kerülhess az álmaid megvalósításához!

Legyen szép napod! 🙂

Vajon tényleg minden fejben dől el?