Az elmúlt néhány hónapban jelentős fejlődésen mentem keresztül szakmailag és emberileg egyaránt. Végre újra aktívan dolgozom az üzletben, rengeteg új helyzetben próbáltam ki magamat és újra azt érzem, hogy én irányítom az életemet. Mindez pedig azért lehetséges, mert a kezdetektől fogva hiszem, hogy a DXN vállalkozás az egyetlen lehetőségünk, hogy jobb és biztosabb jövőt teremtsünk a családunknak, és hiszem, hogy ezt meg tudjuk csinálni! Ez a hit és erős elköteleződés segített abban, hogy itt maradjak és fejlesszem magamat, hogy olyan emberré váljak, aki méltó e nemes és nagy célok elérésére.

Sokszor hangzik el MLM-es berkekben, hogy mennyire fontos, hogy higgyünk:

1. ebben az iparágban,

2. a cégben, akivel együttműködünk és

3. a termékekben, amelyekkel dolgozunk.

Ezek a hitek véleményem szerint könnyen elérhetők.

1. Aki nyitott szemmel jár a világban, látja, hogy a hagyományos rendszer, egy munkahely nem jelent biztonságot. Mi ezt a saját bőrünkön tapasztaltuk meg egy évvel ezelőtt, amikor Viktor munkanélkülivé vált. Az embereket nem tartja el többé az állam, aki többre vágyik, maga kell, hogy többet tegyen, persze ügyelve közben testi és szellemi épsége megőrzésére.

2. A partnercégről bárki nagyon gyorsan nagyon sok információt sajátíthat el, a korrektsége pedig 1-2 hónapon belül általában kiderül. Meg kell nézni azt is, hogy milyen emberek a vezetők. Számomra az egyik legkülönlegesebb élmény a mai napig az, hogy a magyar és a külföldi vezetőink egyaránt mindenféle fellengzősség nélkül, szeretettel fordulnak felénk a személyes találkozások alkalmával. Nagyon szimpatikus az, hogy az elnökünk, Dr. Lim és a magyar vezetőink egyaránt arra törekednek mindennapi munkájuk során, hogy a mi munkánkat megkönnyítsék és a sikerességünket elősegítsék. Mi pedig igyekszünk aktív részesei lenni ennek a folyamatnak, hogy mi is előmozdítsuk az üzlettársaink sikerét.

3. Aki valóban hajlandó tenni egy próbát és úgy próbálja ki a termékeinket, hogy valóban fogyasztja őket kitartóan – nem csak felrakja a polcra – , kommunikál velünk és visszajelzéseket ad, hogy tanácsokkal segíthessük, az biztosan érez valamiféle hatást. Hogy selymesebb lesz a bőre a szappantól, jobb a közérzete az étrend-kiegészítőktől, nem ég a gyomra a kávénktól – és még sorolhatnám. Mi magunk 1-2 héten belül sok-sok pozitív tapasztalatot szereztünk a különféle kipróbált termékekkel.

+1. De a legfontosabb mégis e 3 hit mellett, hogy higgyünk önmagunkban, mert ez fog ahhoz hozzásegíteni, hogy valóban tevékenyen dolgozzunk az üzletünk felépítésén. Hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk valóban tenni azért, hogy javítsunk az életkörülményeinken. El kell hinnünk, hogy képesek vagyunk napról-napra, lépésről lépésre haladva dolgozni egy saját hálózat felépítésén. Ha ez megvan, onnantól kezdve minden eszköz biztosítva van ahhoz, hogy ezt a hitet napról napra erősítsük, fenntartsuk, növeljük. És valójában ha tényleg dolgozunk, akkor lesz rengeteg sikerélményünk: az apa, akinek nem ég a gyomra és a munkás nap után még van ereje a gyerekekkel bohóckodni; a nő, aki kiteljesedhet valami plusz tevékenységben az anyai teendők mellett; a szülők, akik boldogok, mert egészséges a gyermekük; a kávézás szerelmese, aki boldog, mert végre ez nem bűn, hanem egészségjavító tevékenység.

Ahogy másutt, itt is igaz: a puding próbája az evés!

Ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád Magadat a csapatunk tagjaként, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, hogy együtt dolgozhassunk a sikereidért! 😉

 

Mondd, hiszed-e még?
Cimke: