Ma délután szokásos sétánkon voltunk Zitával, s amíg ő aludt, kihasználtam a lehetőséget, hogy hanganyagot hallgassak. Viktor kedvesen elő is készített nekem egy felvételt a lejátszóba, amin két nagyszerű külföldi DXN-es vezető osztja meg a tapasztalatait. Ez az előadás inspirálta a mai bejegyzésemet.


Mr. Thomas Osler, egy sikeres fülöp-szigeteki vezető, két alkalommal is járt Magyarországon az elmúlt években. 2013 márciusában született meg az általam hallgatott felvétel, egy olyan előadáson, amelynek keretében Mr. Osler nagyon sok hasznos tapasztalatot osztott meg magyar vezetőkkel. Ennek egy részlete különösen hatást gyakorolt rám, mert mélységesen egyetértek vele. Íme a bizonyos sorok:

„A vezetés barátaim a problémamegoldásról szól. Ha nem tudsz megoldani problémákat, nem vagy vezető. Ha megnézed a világ összes nagy vezetőjét, Karl Marxot, Jézus Krisztust vagy Buddhát, ők mindannyian nagy problémamegoldók. Ha vezető akarsz lenni, ha azt akarod, hogy felnézzenek Rád, ha azt akarod, hogy kövessenek, akkor amit tenned kell az az, hogy segítesz az embereknek megoldani a problémáikat. És nekem ez az, amiről a DXN szól: segíteni másoknak, hogy megoldják a problémáikat – ez azt is jelenti, hogy segítesz az embereknek az életüket jobbá tenni. Nagyon egyetértek azzal, amit Zig Ziglar mondott korábban: ha egyszerűen csak elég embernek segítesz, hogy elérje, amit akar, akkor Te is meg fogod kapni azt, amit akarsz.”

Úgy érzem, hogy ez a nagyszerű ember ezekkel a szavakkal a szívemből szólt. Pontosan ez az, ami az én igazi célom ebben a vállalkozásban: Segíteni az embereknek, javulást hozni az életükbe. Ez a hivatásom. Mert az üzletünk és a fantasztikus DXN termékek kiváló eszközök ahhoz, hogy ezt a célt elérjük. Nap mint nap kitartóan dolgozunk ezért.

Egy igazán nemes életcél

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


nyolc + 4 =