Szuper jó élményekkel, túlcsordulva szeretettel tértünk haza vasárnap a DXN 6. születésnapi ünnepségével egybekötött szemináriumról. 2 napot töltöttünk csodás környezetben, csodálatos emberek társaságában Gárdonyban a Vital Hotel Nautisban.


 

Az elmúlt években minden üzletépítő szemináriumon részt vettünk, amin csak lehetett. Természetesen a várandósságom alatt volt esemény, amit kihagytam, és a szülés utáni első alkalommal Zitussal még otthon maradtunk, de aztán Tihanyba már elkísértük Viktort. Ez számunkra nem volt kérdés és nem is lesz az sohasem.
Hálás vagyok a DXN Europe Kft-nek a helyszín kiválasztásáért és a szervezésért, mert kisgyermekkel is teljes komfortban éreztük magunkat. A szobánk szombaton már érkezésünkkor készen állt, vasárnap pedig a játszó szobában tölthettük a nap nagy részét.

Vasárnap Apu vigyázott délután Zitára és így volt alkalmam részt venni kicsit az előadásokon. Nagyon jó előadás hangzott el a családi kapcsolatokról, megtudtam, hogy az üzlethez való hozzáállásuk alapján különféle kategóriákba lehet sorolni az üzletépítők partnereit. Ezek alapján az elmúlt néhány hónapban támogatóként álltam Viktor mellett, de február vége óta újra az aktív közreműködő szerepében működöm és ezt nagyon élvezem. Elszánt vagyok, lettek kisebb és igazán nagy céljaim és minden egyes nap teszek azért, hogy ezeket meg tudjam valósítani. Fantasztikus érzéssel tölt el ez a tudat és az apró sikerekből rengeteg energiát merítek. 🙂

Ez alatt a hétvége alatt ismét bebizonyosodott az az érzésem, hogy a DXN egy nagy család. Annyira kedves és megható dolog számomra, hogy szponzorvonal ide vagy oda, mindig mindenkinek van egy jó szava gyönyörű kislányunkhoz, Zita Gyémánthoz. Sőt, van aki magasrangú, sikeres vezető létére még azt is megengedi, hogy Zitus a tányérjáról párolt répát egyen.

Nagyon jól éreztem magamat ebben a két napban. Olyan lelekesedéssel meséltem a családnak a jobbnál jobb élményeket vasárnap, mint egy kisgyerek. Hálás vagyok minden percért, amit a rendezvényen tölthettem. 🙂

Üzletépítő szeminárium Gárdonyban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


egy + 1 =